״בחורים טובים 3״ – סרטו של ארז תדמור
הסרט השלישי בטרילוגיה האהובה יצא ב־24.9, ערב חג סוכות
הישג נדיר לסדרת סרטים ישראלית – הטרילוגיה השלמה הראשונה מזה 35 שנים.

השחקנים
בכיכובם של השחקנים האהובים: מאור שוויצר, ניב סולטן, עירית קפלן, אליהו שאקי ויקי רייסנרוקאסט חדש ונוצץ: הכוכב ההוליוודי מייקל רפפורט, ידין גלמן, נאיה בינשטוק ומשה אשכנזי
ברוך אוירבך (מאור שוויצר), שדכן חרדי וחסר המזל מבני ברק – עומד להתחתן סוף סוף עם רות (ניב סולטן). כדי לממן את החתונה, הוא נאלץ בלית ברירה לחדש את קשרו העכור עם השדכנית הוותיקה מלכי (עירית קפלן), כדי לממש הזדמנות פז: המיליונר החרדי־אמריקאי, מיכאל גרסטל (מייקל רפפורט), מציע מאה אלף דולר למי שימצא שידוך ראוי לבתו היחידה.
כשהשניים יוצאים למסע לניו יורק אחר השידוך המושלם, הם נשאבים לעולם מסחרר של עושר, פאר, סודות משפחתיים ומבחנים בלתי צפויים. אבל ככל שהשידוך הולך ומסתבך, ברוך מגלה שהעסקה הגדולה של חייו עלולה לסכן דווקא את הדבר היקר לו מכול.
קומדיה חמה ותוססת על כסף, אהבה, זהות ומה שבאמת חשוב בחיים.